THERAPIE/TRAUMAVERWERKING – YOGA en KRACHTMASSAGE

Dankzij Sofie heb ik geleerd af en toe stil te staan, op tijd ademruimte te nemen, bewust te zijn van de belangrijke dingen rondom mij. Ik was even de weg kwijt. Ik liep van het één naar het ander, liep mezelf voorbij. Ik voelde me een robot. Ik werd geleefd. Het is zo belangrijk om je daar bewust van te worden en je leven in eigen handen te kunnen nemen. Te ontdekken wat jou gelukkig maakt…en op tijd rust te nemen. Sofie is echt een luisterend oor. Ze probeert je op je gemak te laten voelen, probeert je te helpen met onverwerkte gevoelens en helpt je omgaan met je angsten. Ik heb veel aan haar gehad.

YOGA -en KRACHTMASSAGE-ster

Naast yoga kan je bij Sofie ook terecht voor een fantastische massage. En wat voor een heerlijke ervaring is dat. Sofie neemt je mee in een zalige relaxatiewereld waar je letterlijk even alles vergeet. Er wordt altijd gestart met een gesprekje,even landen in de ruimte. Op een rustige manier leert Sofie je kennen, zodat ze hiermee aan de slag kan. En dat weerspiegelt zich perfect in de massage. Hoe meer sessies je doet, hoe beter zich dat vertaalt. Je bespreekt pijnpunten, plekken die aandacht nodig hebben, je mentale toestand, alles kan bod komen. Sofie doet dit op een subtiele manier, om op die manier holistisch te werk te kunnen gaan. Aangezien ik ook yoga volg, is het leuk om ook een aantal ademhalingsoefeningen te herhalen bij de start van de massage: een herkenning, die rust geeft. De massage zelf is mooi opgebouwd, Sofie voelt aan waar je last hebt, en gebruikt heerlijke geuren die je meenemen op een reis tot in de oneindigheid. Een sfeervol muziekje, warme kussens, … alles is aanwezig. En je krijgt er Sofie’s volle aandacht gratis bij. Zeg niet zomaar massage tegen de diepe druk- en afstrijkmassage van Sofie, ze is het proberen waard!

De combinatie van de relaxatieyoga, aangevuld met de massages, zorgen ervoor dat ik beter in mijn vel zit, dat er bepaalde fysieke pijnpunten naar boven komen waar ik aan kan werken samen met Sofie, en tegelijk met andere therapeutische relaties. De wisselwerking tussen al deze professionals, hoewel ze elkaar nooit ontmoeten, is fantastisch.

COACHING KIND -en GEZIN – GROEIKAMPEN – KINDERYOGA

Eerst en vooral wil ik even meegeven dat wij zo ontzettend blij zijn dat wij jou leren kennen hebben.

Je bent in Devrim zijn leven gekomen doordat hij had meegedaan aan een groeikampje en ik zag toen al dat hij ‘anders ‘ was, hij was relaxt en opgewekt en vertelde, wetende dat Devrim bijna nooit iets vertelt over wat hij beleefd op een dag!  We hebben dan besloten om hem enkele sessies privé bij jou te laten doorbrengen ipv de andere therapeut en wauw wat een effect, hij gebruikt jou tools regelmatig en het heeft hem ook een stuk zelfzekerder gemaakt.
De yoga vindt hij super om te doen en komt hij tot rust.
Ook als ouder wordt ik goed ondersteund hoe ik iets moet aanpakken bv met de bloedafname en vind het dan ook lief dat je een ballon meegegeven had en dat hij de tekst succes   mocht schrijven, hij heeft deze dan ook meegenomen tijdens  de rit naar het ziekenhuis en hij heeft dit goed doorstaan
Elke woensdag kijkt hij uit naar de yoga les maar ook naar het uurtje met jou alleen, het doet hem deugd en ik zie hem elke dag groeien.
Zo dankbaar dat we jou leren kennen hebben en dat je iets betekent in Devrim zijn leven

Hij is op korte tijd heel erg open gebloeid en dit is een groot deel aan jou te danken.

KINDERYOGA

De persoonlijke aanpak was voor Cas erg belangrijk. Hij is geen nummertje bij jou, maar een individueel zieltje met zijn eigen krachten en zwaktes. Hij voelde dat ook zo aan, denk ik, vandaar dat hij het altijd zeer fijn vond bij jou. Ook de variatie (oefeningen, muziek, spiritualiteit, creativiteit) is wel een pluspunt! De rust en ongedwongenheid voelde ook zeer goed aan, zowel voor mij als voor Cas

YOGA -en KRACHTMASSAGE-ster

Ik volg nu al anderhalf jaar yogales bij Sofie. Ik kwam bij haar terecht via internet, zoekend naar iets wat bij me paste: niet ver van huis, geen grote groep, laagdrempelig. Vanaf die eerste les voelde het als thuiskomen, Sofie heeft zo een souplesse om met mensen om te gaan, dat je je snel op je gemak voelt. Je mag er gewoon jezelf zijn, no judgement. Ervaring of niet, dat maakt niet uit. Want bij Sofie draait het om de individuele experience: je doet wat jij kan, je voelt wat jij voelt, en daarin word je heel goed begeleid. Zit je met een lichamelijke of mentale struggle? Dan kan je dit in groep of privé melden, er wordt rekening mee gehouden. De groep is al een paar keer van samenstelling gewisseld, maar ik zie af en toe bekende gezichten terug. Het leuke is: in elke groep voel ik me goed! De positieve vibes van Sofie stralen op elkeen af, iedereen is er vanuit zijn/haar eigen beweegreden maar allemaal zijn we er met een positieve ingesteldheid. Je kan niet anders dan blij worden van de sfeer die er heerst in de les. Ik heb ervaring met de relaxatieyoga, die naar het einde van de les toe wel zalig relax is, maar met voldoende ruimte voor enkele intensere oefeningen afgewisseld met stretchoefeningen. Afsluiten doen we altijd met een heerlijk verse gemaakt theetje, en een klein babbeltje. Ik ben alleszins fan vanaf het eerste moment! Mij krijg je hier niet meer weg. Btw: toch al 1 proefles actieyoga gedaan, die smaakte ook naar meer ;).

HEPPIEMASSAGE

Bij de massage is het mij opgevallen dat je het talent hebt om vertrouwen te winnen en goed aan te voelen wat passend is op dat moment op maat van het kind. Zowel Mira als Stan slaagden erin om te ontspannen, het toe te laten en echt te genieten.
Het lijkt me zeker een mooie manier om kinderen te laten groeien in vertrouwen in zichzelf en in contact met andere.

HEPPIEMASSAGE VOOR KINDEREN EN KINDERYOGA

Onze zoon leerde kinderyoga kennen toen Sofie eens een proeflesje kwam geven in de klas. Hij vertelde hier nadien thuis enthousiast over en had al die eerste les gemerkt dat het hem ontspande.

Enkele maanden later was er de mogelijkheid om tijdens de middagpauze op school yoga te doen. Hier moest hij niet lang over nadenken. Hij heeft, dankzij de yoga, de reactie van zijn lichaam op bepaalde emoties beter leren kennen. Ik merkte dat hij thuis spontaan dieper begon te ademen om zichzelf te kalmeren als hij boos werd.

 Nadien kreeg hij ook nog 3 heppiemassages van Sofie. Dit deed hem ongelooflijk deugd. Het was heerlijk om elke keer een totaal ontspannen en gelukkig kind op te halen.   

EMOTIEKRACHTKAMP

Amie heeft nood aan een warme omgeving en die heeft ze zeker gevoeld rondom haar tijdens het Emotiekrachtkamp.

OUDER-KINDYOGA

De ouder-kind-yoga was een fijn moment om als ouder even bewust contact te maken met mijn dochter. Niet met de dagelijkse gekende woorden maar met de verbindende taal van yoga, beweging, muziek en veel liefde.

RELAXATIEYOGA

De variatie vond ik heel aangenaam ! Meditatieoefeningen met  verschillende soorten yoga. De kleine groep, het haardvuur,de wenskaartjes en theetje achteraf zorgen voor een gezellige persoonlijke touch. Niet te vergelijken met yoga in een fitnesscentrum. 

RELAXATIEYOGA

Ik heb heel erg genoten van je yogalessen, als nieuwe mama was het echt een vast momentje me-time. Even op adem komen, even uit de drukte, even tijd voor mezelf. Zalig! Ik vond je lessen en oefeningen daarnaast ook erg gevarieerd. Ik keek er iedere week naar uit!

HEPPIEMASSAGE VOOR VROUWEN

 Op een zonnige zaterdagochtend mocht ik proefkonijn spelen bij Gopala. Wat overtrof dit mijn verwachtingen. Bij het binnenkomen waande ik me even terug op reis. Brandende kaarsjes, een ontspannen sfeer, het helende en compleet ontspannen effect nadien.  Van proefdraaien was geen sprake. De inkleding, het gesprekje vooraf, die geweldige massage-techniek en het afsluitend moment waren allemaal tot in de puntjes verzorgd.  Als je jezelf dus echt eens wat me-time wil gunnen waarvan je nog heel lang kan nagenieten… Go pala.

EMOTIEKRACHTKAMP

Gopala is anders: de kleine groep en het aanbod is uniek.
Fijn voor kinderen die verlegen zijn of minder snel hun emoties tonen.
Zoé heeft er echt van genoten!
Ze voelde zich ontspannen. Het waren ontspannende dagen voor haar.
Ze vond het fijn een momentje voor haarzelf te nemen en te hebben.
Knutselen, schilderen creatief bezig zijn geeft haar rust. De binnen en buitenruimte sluiten compleet aan waardoor je het echt een zen gevoel geeft. Begeleidt door een warme begeleider die er heel veel zin heeft ! Top!