Samen op weg naar RUST en RELAXATIE. ACTIE en ZELFBEHEERSING als KRACHT. Breng de BALANS terug en BELEEF elk moment. YOGA helpt mij hierbij.

En U?

Mijn LIEFDE voor kinderen is heel groot.

Ik voel en heb veel ENTHOUSIASME en ENERGIE om het beste uit elk kind naar boven te halen. Dit alles gaat vanzelf, dat is mijn sterkte. En ik doe het met heel mijn HART. De ‘twinkeling’ in de oogjes van kinderen, daar doe ik het voor

ALLE kinderen zijn bij mij van harte welkom. Hier kan elk kind zichzelf zijn.

Bij vzw GO-pala ONT-Moeten we elkaar. Hier leer je ECHT te luisteren naar je lichaam en de signalen dat het geeft. Kinderen voelen ook dat als ze hun aandacht naar binnen richten, hun mentale kracht versterkt, hun SUPER-KRACHT komt naar boven.

Daar ik zelf ervaren heb dat ACTIE (lopen, fietsen, zwemmen, snowboarden…) en RUST mij in balans houdt kan ik dit vol overtuiging doorgeven aan kinderen.

Mijn yogalessen zijn hierop geïnspireerd. Dit alles wordt steeds gebracht in een leuk en creatief thema, passend bij de leeftijd van het kind.

Reeds 16 jaar enthousiaste, fijngevoelige én gepassioneerde leerkracht en zorgjuf, zowel in het gewoon als het BuBaO. Dagelijks tracht ik een warme omgeving te creëren waar  mijn leerlingen het ‘thuisgevoel’ mogen ervaren. Schooljaar 2019-2020 ben ik gestart als ondersteuner bij Divergent, hier kan ik mijn jarenlange ervaringen op vele vlakken ten volle inzetten. 

Met veel plezier volgde ik vanaf september 2016 de opleiding als kinderyogadocente bij Amba-amba. Het voelde als ‘thuiskomen’. De opgedane kennis kon ik meteen inzetten. En, het werkt echt !

Regelmatig rustmomenten inlassen zorgt voor een positief klasklimaat. Het bevordert het welbevinden van de leerlingen en de leerkracht. De opleiding ‘Relax in de klas’ bood mij hierbij nog meer nieuwe inzichten. De kinderen zijn heel dankbaar.

De helende kracht die ik in mij voel probeer ik met volle overgave door te geven aan mijn eigen kinderen en alle kinderen waar ik yogales aan geef.  Elke dag ga ik op zoek naar wat mijn innerlijke kracht voedt.

 Vol dankbaarheid kon ik mijn enthousiasme als kinderyogadocente reeds inzetten op verschillende vlakken: op de school waar ik tot vorig jaar werkte, zowel aan kleuters als aan lagere schoolkinderen. Via Samen-leer-dagen,  projecten zoals de ‘Vriendschapsweek’ en ‘Sfeer op school’ en yoga over de middag voor m’n collega’s. Alsook geef ik relaxatie-yoga aan senioren. 

Ook werd ik uitgenodigd op de school van mijn kinderen tijdens het ‘Sterrenproject’ en gaf ik yoga aan elke klas van de school.

Ik ben enorm dankbaar voor de ervaringen en de mensen die ik reeds heb ontmoet op mijn yoga-pad.

Namasté

Opleidingen en ervaringen

Puur Kindercoach: verdieping hooggevoeligheid (2019 – 2020)
Talentgedreven werken met kinderen (2019)
Heppiemasseur (2018-2019)
Relax in de klas (2018-2019)
Kinderyogadocent (2016-2019)
Leraar lager onderwijs (2003-2019)
Snowboardinstructeur (2000-2011)

Diverse bijscholingen: Autisme, ADHD, hoogbegaafdheid, kinderyoga, kundalini-meditatie, ademhaling.

Ervaringsdeskundige hooggevoeligheid 

Aanbod